Unike leiligheter på "toppen av byen"

I prosjektet L33 kan du bo i en av de 12 unike leilighetene i Lundegata 33.

Du bor sentrumsnært på «toppen av byen» med kort gangavstand til det meste, uansett om du vil besøke en av byens restauranter, eller du velger fred og ro på Bakkestranda.

Leilighetene er arealeffektive og har et moderne uttrykk, som blant annet skapes ved bruk av materialer som kryssfiner, betong og glass. De fleste leilighetene har universell utforming.

I dette prosjektet har vi lagt stor vekt på bærekraft, både i materialvalg og økonomi. Dessuten er det klargjort for solceller.

Leilighetene er funksjonelle med rom for akkurat det du trenger – og litt til.


En bærekraftig boform

I L33 er det lagt til rette for at det skal kunne skapes et godt bomiljø. I fellesområdet i bakgården planlegges både urtehage, treningsmuligheter og sosiale soner. Dessuten vil prosjektet leveres med el-sparkesykler til felles benyttelse. 


Gode løsninger og trendy materialer

I prosjekteringen har vi jobbet etter "People, Planet, Profit"-filosofien. Vi har hatt fokus på gjenbruk og oppkjøp av overskuddsmaterialer, uten at dette skal gå på bekostning av kvaliteten.

Her har vi brukt rå og ærlig materialer som ikke utgir seg for å være noe annet enn det de er.


Utendørs samlingspunkt

Bakgården er som skapt for gode opplevelser. Det være seg med fysisk aktivitet, eller å følge med på at sukkerertene gror i den felles urtehagen. 

L33 har alle mulighetene og du kan få sjansen til å benytte deg av de.