En rekke fordeler ved å kjøpe nytt

Følelsen av å flytte inn i en helt ny bolig kan være vanskelig å beskrive, men det er en lang rekke fordeler ved å kjøpe nytt.

En helt ny bolig kan du flytte rett inn i, uten å tenke på oppussing på mange, mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg.  

Bra for både miljøet og lommeboka

Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima og generelt høyere kvalitet med gode energiløsninger som er bra for både miljøet og lommeboka. L33 blir ikke noe unntak. 

Selv om det er høye strømpriser, behøver du ikke å bekymre deg for kalde vintre. Vi har sett nærmere på et hyggelig regnestykke: 

  • Estimert strømforbruk for 2-roms leilighet á 45kvm i L33 basert på energikarakterskala for leiligheter fra Enova.
  • Estimert besparelse er basert på sammenligning med en tilsvarende stor leilighet med energimerke F som er typisk for eldre leiligheter. 
  • Besparelse av CO2-ekvivalenter er beregnet med utgangspunkt i 17gram CO2e per kilowattime.
  • For strømpris er det tatt utgangspunkt i gjennomsnittspris for husholdninger 3.kvartal 2021 medregnet avgifter og nettleie, 147 øre/kWh.

Vil du vite mer om prosjektet? 

Meld din interesse